Direct la continutul paginii »

Dasha Online SRLMagazin online de genti dama si accesorii ce iti pune la dispozitie cele mai noi si mai frumoase modele. Iti oferim genti de dama casual, office, sport, posete elegante precum si portofele, curele si alte accesorii care iti vor completa tinuta.

DASHA aa propune o gama variata de produse, de la genti clasice, office, la genti casual si sport, usor de purtat si de asortat. Stocurile pentru fiecare produs in parte sunt limitate, tocmai din dorinta de a veni mereu cu ceva nou si pentru a evita situatiile in care un produs este prea "la moda".

In ceea ce priveste preturile practicate, incercam sa oferim un raport calitate-pret bun pentru cliente astfel incat alegerea si cumpararea accesoriile de dama sa ramana o placere pentru majoritatea femeilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dasha Online SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dasha Online SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dasha Online SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.