Direct la continutul paginii »

SRLKarma Cleaning este o societate cu capital 100% romanesc si a inceput activitatea in Bucuresti, in anul 2004.

Karma Cleaning face parte dintr-un grup de firme a carui activitate principala o reprezinta productia de confectii de orice tip.

Ponderea in activitatea de productie o reprezinta confectionarea de uniforme si accesorii militare din orice tip de tesatura si echipament de protectie si de lucru.

In prezent, se pot realize imprimari pe orice tip de suport textil avand cele mai bune solutii de a economisi timp si bani pentru clientii nostri.

Tricouri personalizate – cu modelele noastre sau ale clientului.
Pentru imprimarea de tricouri, cu modele avand 6-8 culori, se folosesc cerneluri normale si speciale si aditivi de cea mai buna calitate, putand imprima orice model solicitat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.440