Direct la continutul paginii »

D.l. Torten Lauer SRLNu suntem maestri cofetari, nu lucram dupa retete deja implementate de cofetarii. Lucram de 12 ani, la inceput ca un hobby, realizand torturi pictate, personaje de desene animate; apoi totul s-a transformat in provocare, in placerea de a crea ceva nou, nemaiintalnit, jocul cu forma, cu materialul, deosebindu-ne de toti cei care dintr-o simpla prajitura creeaza frumosul si pot aduce zambetul, bucuria pe chipul tuturor.

Prajiturile noastre sunt adevarate prajituri ale Banatului de munte. Alegeti-va ca model un tort din cele prezentate sau comunicati-ne ideea, provoaca-ne, pune-ne la incercare ca tortul tau sa fie unic!

Specialiştii sunt aici,aşa spun constructorii unei cunoscute mărci auto, cuvinte mari. Spre deosebire de maşinile lor, ale noastre nu consuma energia ci vi-o dau, ce încântă atât ochii cât si papilele gustative. 

Adevarata noastra calitate nu este insa forma pe care o imbraca produsul dulce, ci gustul, aroma, parfumul prajiturilor noastre. Majoritatea realizarilor noastre sunt dupa retete vechi germane. 

In plus, folosim propriile creatii, noi combinatii si arome. Nu lucram cu materiale ca aditivi, margarine, asa-zisul unt de cofetarie, frisca vegetala. Prajiturile noastre sunt adevarate prajituri ale Banatului de munte.

Nu lucram cu materiale ca aditivi, margarine, asa-zisul unt de cofetarie, frisca vegetala. Prajiturile noastre sunt adevarate prajituri ale Banatului de munte.

Majoritatea realizarilor noastre sunt dupa retete vechi germane. In plus, folosim propriile creatii, noi combinatii si arome. Nu lucram cu materiale ca aditivi, margarine, asa-zisul unt de cofetarie, frisca vegetalaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D.l. Torten Lauer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre D.l. Torten Lauer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D.l. Torten Lauer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.977