Direct la continutul paginii »

D.a.b.m. Med SRLToate produsele noastre corespund standardelor impuse de comunitatea europeana. Impreuna cu partenerii nostri interni si externi ne straduim sa oferim clientilor nostri produse de calitate deosebita la un pret accesibil.

DABM Med este o companie specializata in importul si distributia de echipamente si consumabile medicale. Experienta dobandita in piata romaneasca de dispozitive medicale ne permite sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii pentru nevoile lor.


Portofoliul de produse al DABM Med SRL include echipamente medicale, consumabile, aparatura de laborator si de cercetare.

Experienta noastra coroborata cu sprijinul partenerilor nostri ne permite sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii si produse: consultanta, evaluarea obiectivelor, echipamente medicale, servicii de punere in functiune a echipamentelor medicale, servicii de instruire pentru personalul medical, service in perioada de garantie si post garantie, piese de schimb si consumabile.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale D.a.b.m. Med SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre D.a.b.m. Med SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii D.a.b.m. Med SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.958