Direct la continutul paginii »

Cromatec Plus SRLSocietatea Cromatec Plus a fost infiintata in anul 1998, cu un capital 100% romanesc, avand ca obiect de activitate comercializarea aparaturii de laborator, inclusiv consumabile si asigurarea serviciilor de instalare, punere in functiune si mentenanta, precum si instruirea personalului utilizator.

Din anul 2002 firma Cromatec Plus SRL este dealer autorizat PerkinElmer in Romania.


Nivelul de pregatire stiintifica al angajatilor este foarte ridicat, cei mai multi (90%) avand studii universitare si postuniversitare.

In anul 2002 Cromatec Plus obtine certificarea nationala de catre SRAC si internationala de catre IQNet a Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu standardul ISO 9001:2000

Livrarea si instalarea rapida, instruirea si consultanta competenta, service-ul prompt si profesionist asigura parametrii de eficienta si profitabilitate atat de necesari si de actuali intr-un laborator modern.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cromatec Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cromatec Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cromatec Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

32.747