Direct la continutul paginii »

Farmacom SRLFarmacom S.A. Braşov activează pe piaţă ca distribuitor si producător de produse farmaceutice.

Distribuţia se realizează en detail prin intermediul a 31 de farmacii din judeţele Braşov, Sibiu şi Covasna şi en gros prin depozitele situate in oraşele Braşov, Sibiu, Iaşi, Buzău şi Piteşti.

Pe parcursul anilor, in structura Oficiului au intrat si alte unitati farmaceutice ajungandu-se astfel ca la finele anului 1989 acesta sa cuprinda un depozit central si un numar de 160 farmacii, puncte farmaceutice si magazine tehnico medicale pe raza judetelor Brasov, Sibiu si Covasna.

In 2006 activitatea de productie se desprinde de cea de distributie formandu-se o entitate juridica separata SC FARMACOM PRODUCTIE SRL.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Farmacom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Farmacom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Farmacom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.757