Direct la continutul paginii »

Ingen Laboratory SRLVa multumim pentru accesarea site-ului nostru si pentru timpul acordat parcurgerii prezentarii de mai jos. Firma INGEN LABORATORY are ca obiect de activitate productia, importul si distributia de echipamente si consumabile de laborator (inclusiv reactivi).

Ca arie de activitate, firma noastra se adreseaza laboratoarelor din diverse domenii: chimie, alimentar, agricol, medical, controlul calitatii produselor etc.


Produsele se livreaza impreuna cu toate documentele prevazute de lege, respectiv: certificate de conformitate, certificate de garantie, fise tehnice de securitate, instructiuni de utilizare etc. In speranta ca veti considera oportun sa ne contactati, asteptam cu interes sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Specialistii nostrii imbina fericit cunostinte de chimie, biologie, biotehnologie, agricultura, biochimie, microbiologie, electrotehnica, incercand sa optimizeze in permanenta raportul calitate/pretContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ingen Laboratory SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ingen Laboratory SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ingen Laboratory SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

34.574