Direct la continutul paginii »

Sanimed International Impex SRLPolitica referitoare la calitate a S.C. SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. este de a realiza produse si de a furniza servicii de calitate, pentru a satisface necesitatile explicite si implicite ale clientilor,in conditiile respectarii cerintelor legale si realizarii de profit.


Pentru a pune in practica aceasta politica, conducerea S.C. SANIMED INTERNATIONAL IMPEX S.R.L. a implementat sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001.

Cerintele actuale fata de îmbunatatirea diagnosticului bolilor infectioase, pun foarte acut problema necesitatii standardizarii si controlului mediilor de cultura si a componentelor lor principale.


Ele sunt utilizate pentru controlul bacteriologic de laborator, în industria alimentara (lapte si produse lactate, carne si produse din carne), în zootehnie (controlul furajelor), în industria cosmeticelor, pentru controlul apelor (potabile si reziduale) etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sanimed International Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sanimed International Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sanimed International Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.278