Direct la continutul paginii »

Sepadin SRLSEPADIN SRL este o firma cu capital privat, integral romanesc, specializata in importul si distribuirea de aparatura si consumabile pentru laboratoare.

Firma a fost infiintata in Septembrie 1991, iar in prezent are un numar de 15 angajati si un capital social de 1.750.000 RON.

Firma SEPADIN SRL ofera servicii complete pentru aparatele vandute: transport la sediul clientului, instalare, instruirea personalului operator, service gratuit pentru perioada de garantie (1-4 ani), contract de service si piese de schimb dupa incheierea perioadei de garantie.

Firmele producatoare reprezentate se numara printre liderii mondiali ai pietei, iar aparatele furnizate clientilor nostri sunt fabricate in tari cu o indelungata traditie in tehnologia de varf: Germania, Anglia, SUA, Franta sau Italia. Lista furnizorilor include nume precum: MEMMERT, HETTICH, LAUDA, WTW, GFL, GILSON, FASTER, VELP, KARTELL, BIBBY SCIENTIFIC, DECAGON DEVICES, ETC.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sepadin SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sepadin SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sepadin SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

31.555