Direct la continutul paginii »

Corada 2000 Impex SRLS.C. CORADA 2000 IMPEX S.R.L., infiintata in anul 1994, are ca obiectul principal de activitate comercializarea de piese si accesorii pentru autovehicule, in mod expres anvelope si jenti auto.

Avantajul unui serviciu complet pentru rotile masinii dumneavoastra il constituie colaborarea permanenta cu service-ul de anvelope si jenti, service omologat RAR, dotat cu utilaje profesioniste, avand personal experimentat oricand pregatit sa raspunda cerintelor dumneavostra.

Echipa noastra, va sta la dispozitie cu orice intrebare si va garanteaza rezolvarea propriilor probleme, va asigura din stoc sau la comanda orice tipo-dimensiune de anvelopa si orice model de jenti auto, jenti din tabla, jenti din aliaj, jenti din aluminiu, jenti din otel.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Corada 2000 Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Corada 2000 Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Corada 2000 Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.318