Direct la continutul paginii »

Predeal Holidays SRLVila Holidays***, amplasata la liziera padurii, ofera conditii de cazare la nivel occidental si dispune de un numar de 35 de locuri de cazare in apartamente cu o camera dubla, apartamente familiale si garsoniere si dispune de facilitatile necesare organizarii de conferinte sau team-building.

Vatra Regala este situata in zona centrala a Predealului, cu vedere spre varful Clabucet, Vatra Regala este locul ideal pentru cei care doresc sa ia masa intr-o atmosfera intima sau sa petreaca in compania prietenilor cateva ore de relaxare.

Datorita aerului nepoluat si concentratiei mari de ozon se creeaza o ambianta deosebit de placuta in care turistii pot practica diverse sporturi de iarna sau de vara si pot face drumetii.Predeal Holidays are solutia pentru vacanta perfecta:Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Predeal Holidays SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Predeal Holidays SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Predeal Holidays SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.388