Direct la continutul paginii »

Epy SRLEpy este unul din locurile preferate de multi dintre turistii straini si români care viziteaza Oradea. Restaurantul Epy este locul potrivit pentru o cina sau pentru întâlniri de afaceri. De 18 ani se straduieste sa ofere servicii de cea mai buna calitate.

Complexul are ca principal obiect de activitate alimentatia publica dar s-a extins treptat oferind clientilor pe lânga restaurant si cazare. Cresterea continua a numarului de oaspeti,datorata serviciilor de calitate oferite, a dus la înfiintarea unui motel restaurant.

Epy este un nume binecunoscut în Oradea. Complexul este unul cu traditie deja în orasul de pe malul Crisului Repede, fiind unuldin primele restaurante înfiintate dupa revolutia din 1989.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Epy SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Epy SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Epy SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.