Direct la continutul paginii »

Olin Foods SRLLa Villa Prato confortul dvs este intregit de dotarea cu televizoare LCD conectate la televiziunea prin cablu, internet, telefon, minibar, seif, articole de papetarie cu complimente din partea noastra.

Villa Prato - Brasov este situata chiar in inima Brasovului, intr-o zona insorita din Livada Postei, langa soseaua spre Poiana Brasov.Vizavi se afla Cladirea Rectoratului Universitatii, Casa Armatei si a Bibliotecii Judetene George Baritiu.

Personalul de la Villa Prato se straduieste sa va ofere servicii de inalta calitate si sa va indeplineasca cerintele in masura posibilitatilor.

Cele 6 dormitoare sunt mobilate si decorate cu o deosebita grija in armonie cu stilul arhitectonic al cladirii pentru a va oferi un maximum de confort si a creea o atmosfera placuta si relaxanta. [Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Olin Foods SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Olin Foods SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Olin Foods SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.490