Direct la continutul paginii »

Rad SRLComplexul "Casa Prahoveana" este situat in localitatea Boldesti-Scaieni, la 6 km de Ploiesti si are acces din soseaua DN1A.

Motelul "Casa Prahoveana" va invita sa va relaxati intr-o atmosfera placuta oferindu-va intimitatea de care aveti nevoie pentru a uita de agitatia cotidiana, punandu-va la dispozitie 45 de locuri de cazare.

Este compus dintr-un "Restaurant rustic" avand o capacitate de 300 de locuri, detinand o bucatarie proprie si terasa aferenta, un ring de dans generos, o terasa supraetajata si un separeu de 34 de locuri. De asemenea va puteti delecta cu muzica live atat traditionala cat si din repertorul international, satisfacandu-va astfel toate preferintele.

Datorita echipamentelor profesionale aflate in dotare, preparatele alimentare sunt pregatite in cele mai bune conditii detinand un grad inalt de calitate, abordand preferintele gastronomice din bucataria internationala dar si cele cu specific traditional romanesc.

Complexul ofera de asemenea si servicii de catering pentru diverse evenimente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Rad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.