Direct la continutul paginii »

Cia Mobil Forest SRLSocietatea noastra are ca scop furnizarea de produse exclusiv garantate din punct de vedere calitativ, la preturi fara concurenta.

Producem usi si ferestre din lemn stratificat, dar nu numai, ci si scari de interior, mobila la comanda, sau pentru exterior, casute din lemn, porgole, etc.


Termopane Lemn stratificat In Romania cele mai solicitate profile lamelare de lemn pentru ferestrele din rasinoase sunt profile lemn stratificat cu straturile la vedere neimbinate si continue, un strat continuu care este neimbinat si doua straturi care sunt imbinate sau trei straturi imbinate in profile avand lungimi de pana la 6 metri.

In tarile occidentale elementele de tamplarie lemn stratificat detin suprematia in dauna tamplariei din PVC mai ales in tarile nordice precum Norvegia, Suedia, Danemarca .


Durata de viata pe care o are o tamplarie lemn stratificat este chiar si de peste 20 de ani dar in conditiile unei ingrijiri atente cu lacuri speciale de calitate superioara. Este important de asemmenea si sistemul de feronerie folosit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cia Mobil Forest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cia Mobil Forest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cia Mobil Forest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.