Direct la continutul paginii »

Bambus Trend SRLAvem cele mai calitative produse (elemente de decor) din lemn de bambus la comanda (jaluzele, storuri) direct de la producator, precum si o gama larga de geamuri si usi termopan la cele mai competitive preturi.

Decoruri de bambus in rola pentru: fronturi usi bambus, tablie usi bambus, lambriuri bambus, capitonare, jaluzele, paretar, separator spatii.

Produse si servicii: executii la comanda jaluzele orizontale (storuri, rulouri) de bambus, cu latime maxima de 2,4-m si lungime de 15-m, cu diverse tipuri de mecanisme de ridicare la pretul de numai 58.35 mp

Grila (grilaj, gratie) lemn sau bambus pentru: tablie usa, mascare calorifere, separator spatii, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bambus Trend SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bambus Trend SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bambus Trend SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.780