Direct la continutul paginii »

Cretorom SRLProdusele firmei sunt bazate pe cercetarea in domeniul fabricarii cretei, realizata de catre chim. Todorut Ioan.

Gama de produse pentru industria textila, a fost diversifica datorita necesitatilor colaboratorilor nostrii, acest domeniu fiind un domeniu foarte important pentru noi.

Activitatea firmei noastre, a fost apreciata atat la nivel judetean, cat si national de catre Camera de Comert si Industrie, prin decernarea a numeroase premii

Firma noastra, fabrica urmatoarele produse pe baza de creta

Produsele companinei sunt clasificate in functie de specificul de utilizare a acestora, astfel rezultand 4 categorii: creta scolara, creta pentru industria textila, creta pentru desen pe asfalt, creta forestiera.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cretorom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Cretorom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cretorom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.707