Direct la continutul paginii »

Apicom SRLIn evolutia sa pe piata romaneasca, Apicom a devenit unul din producatorii principali de case din lemn. Produsele noastre sunt recunoscute prin calitatea si pretul lor avantajos, atat pe piata locala cat si pe cea vest-europeana. Firma noastra si-a castigat in timp, o pozitie importanta pe piata, prin gama larga si variata de produse pe care le comercializeaza si traditia ei in prelucrarea lemnului.

Apicom propune spre comercializare o gama variata de case de vacanta sau de locuit, pavilioane si mobilier de gradina, elemente de terasa, garduri si accesorii. Firma noastra ofera solutii specifice in functie de dorintele fiecaruia. Clientii nostri au posibilitatea sa alege dintr-o oferta diversa de structuri de perete, de acoperis sau de tamplarie, pentru casele lor de lemn.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Apicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Apicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Apicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Apicom SRL


29.178Site-uri web