Direct la continutul paginii »

Astcom SRLInfiintata in anul 1995, Astcom S.R.L. este situata in Busteni, judetul Prahova.

Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.

Vom fi cu siguranta un sprijin real in alegerile si consilierea dumneavoastra pentru decorarea casei cu produselor noastre.

Astcom S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse si anume: jaluzele verticale si orizontale, rolete, falduri (storuri romane), plisee, perdele si sisteme de montaj ale lor (galerii din metal, lemn, aluminiu), rulouri exterioare din Al, copertine cu brate retractabile, pergole Floper, copertine verticale transparente de protectie pentru terase.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati sau sa vizitati showroom-ul nostru din Bucuresti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Astcom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Astcom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Astcom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

26.177