Direct la continutul paginii »

Lider Construct SRLFirma cu experienta executa lucrari de sapa mecanizata,sapa elicopterizata,beton mecanizat,beton elicopterizat,Executam in bucuresti ,craiova , restul tari minim 500 m2,pretul este negociabil la peste 500 m ,pretul la o sapa sub 100 de m2 este de 15ron m2 de la 100 m2 pretul este de 10 ron + T.V.A.

Sapa mecanizata , sapa elicopterizata este un material de umplere pentru denivelari dar si pentru astuparea gaurilor, imbinarilor si crapaturilor din pardoseli, avand in compozitie, in principal: ciment cu nisip.eti de apa. Se foloseste la egalizarea suprafetelor interioare si exterioare, in special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mocheta, etc. Dar, poate fi si stratul final pentru depozite, pivnite.Se aleg tipuri diferite de sape in functie de grosimea de turnare. La grosimi de peste 5 cm, unde suprafetele sunt solicitate, sapa se armeaza cu plasa de sarma. La turnarea in exterior, in soare puternic, se acopera si se urmareste continuu pentru evitarea uscarii bruste si aparitiei de fisuri. Nu se toarna la temperaturi mai scazute de cinci grade Celsius. Sapa autonivelanta, datorita compozitiei speciale, are calitatea de-a obtine singura o suprafata perfect neteda si plana.
EXECUTII DE SAPA

Sape M100T
Sape perlitice
Sape de umplutura tip B.C.U. (beton celular usor)
Sape cu uscare semirapida si rapida
Sape de egalizare
Sape de panta
Sape autonivelante
Sape armate
Sape aditivate/neaditivate pentru pardoseli incalzite
Consiliere pt.orice tip de sapa speciala.

EXECUTII DE BETOANE

Drumuri de acces usor
Drumuri de trafic greu
Radiere, placi turnate si finisate
Parcari si subsoluri
Platforme si rampe industriale
Lucrari de infrastructura
Alte lucrari in functie de caietul de sarcini sau proiectul beneficiarului.

Tencuiala mecanizata se aplica pe orice strat suport, atat la finisajul fatadelor cat si a interioarelor.
Suportul trebuie sa fie uscat, desprafuit, sa nu prezinte desprinderi, exfolieri sau eflorescente, sa nu fie inghetat, sa aiba capacitatea portanta necesara.Temperatura aerului si a stratului suport trebuie sa fie peste +5 grade C pe durata aplicarii si a prizei.
Amestecul mortarului uscat cu cantitatea optim dozata de apa si aplicarea pe perete sau pe tavan a tencuielii se face cu echipamentul specializat .Din presiunea de aplicare si reglajul pistolului de spritare se poate controla grosimea stratului de mortar aplicat. Operatiunile ulterioare de prelucrare a tencuielii sunt manuale. Materialul folosit poate fi de mai multe feluri in functie de cazuri si anume: material ambalat la sac pe baza de ciment nisip si var, material ambalat la sac pe baza de ipsos sau material traditional de tencuiala pe baza de ciment nisip si var sau multibat si nisip, tenco si nisip etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lider Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Lider Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lider Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.