Direct la continutul paginii »

Concia-Sib SRLPrin intermediul “agentiei de consultanta” situata administrativ în SIBIU, str. str Ocnei nr 9 ”Concia-Sib” promoveaza “servicii profesionale integrate” la dispozitia operatorilor comerciali si institutiilor publice, în urmatoarele domenii:

 • consultanta antreprenoriala;
 • consultanta si asistenta tehnico-economica si juridica în litigii civile si comerciale;
 • diagnosticari, expertizari si evaluari de intreprinderi comerciale, entitati patrimoniale, proprietati imobiliare, mijloace fixe si bunuri mobile;
 • consultanta pentru afaceri si management;
 • asistenta investitionala (planuri de afaceri + studii de fezabilitate);
 • consultanta specializata în actiuni patrimoniale, privind divizarile, fuziunile, absortiile si lichidarile administrative de intreprinderi.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Concia-Sib SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Concia-Sib SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Concia-Sib SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Concia-Sib SRL


27.162