Direct la continutul paginii »

Romglas SRLExperienta personalului nostru este dublata de cunostiinte aprofundate in domeniu. Respectand proceduri clare de lucru, bazandu-ne munca pe calcule cu meticulozitate efectuate, va asiguram cel mai inalt nivel al serviciilor noastre!

Geamuri colorate, Cu nuanțe de maro (bronze), gri, verde, albastru grosimi de 4,6,8 mm, cu peliculă reflectorizantă sau fără, geamurile colorate in masă își găsesc utilitatea atât la fabricarea geamurilor termoizolante cât și la amenajări interioare.
Pentru siguranța dvs. aceste geamuri pot fi securizate, rezistența la un impact crescând de până la 10 ori.

Oglinzi: Cu grosimi de 3 sau 4 mm, clare sau pe nuanțe de bronze, oglinzile comercializate de societatea noastră vă asigură o imagine clară, fiind garantate pentru o lungă perioadă de timp.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romglas SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romglas SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romglas SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.765