Direct la continutul paginii »

S.c. Zakaria Decoratiuni S.r.l. SRLILCOM Casa Design ofera si vine in intampinarea dumneavoastra cu o varietate larga de tesaturi si accesorii destinate atat amenajarii spatiului personal, cat si pentru hoteluri, restaurante, cluburi si alte locatii publice.roducem si comercializam, draperii, tapiterii, seturi de pat, huse scaune, fete de masa, perne decorative precum si alte accesorii textile.

Producem si comercializam, draperii, tapiterii, seturi de pat, huse scaune, fete de masa, perne decorative precum si alte accesorii textile.

Daca spatiile locuintei tale sunt primitoare si transmit celorlati ideea de confort si bunastare, atunci vei avea o viata sociala mult mai activa si mai frumoasa.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale S.c. Zakaria Decoratiuni S.r.l. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre S.c. Zakaria Decoratiuni S.r.l. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii S.c. Zakaria Decoratiuni S.r.l. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.969Produse

    1. 2