Direct la continutul paginii »

Bilka Transilvania SRLBILKA este producator de invelitori metalice atat pentru constructii rezidentiale, cat si pentru constructii industriale, ce pune la dispozitia clientilor si o gama completa de jgheaburi, burlane metalice si accesorii pentru acoperis, la preturi competitive si din materiale de calitate superioara.

Productia este orientata in functie de comenzi, de aceea, lungimea panourilor se executa in functie de necesitatile clientului, astfel incat pierderile de material sa fie minime.

BILKA asigura gratuit realizarea planurilor de montaj pe baza schitelor si proiectelor transmise de client, asistenta la alegerea celui mai potrivit model de acoperis sau tabla cutata, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor si a anumitor modificari necesare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bilka Transilvania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bilka Transilvania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bilka Transilvania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.