Direct la continutul paginii »

Balcony Glazing Solution SRLVenim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu un sistem inovator de inchideri si compartimentari din sticla, incadrate in elemente din aluminiu, de o fiabilitate si rezistenta corelate cu absolut toate nevoile constructive.

Sistemele Balcony Glazing se pot folosi pentru renovari sau constructii noi, fatade de magazine, compartimentari interioare pentru restaurante, birouri si locuinte particulare, hoteluri, piscine, terase acoperite sau descoperite, sere de flori, spitale, clinici medicale, spa-uri etc.


Intrucat pozitia foilor de sticla nu este fixa, nu sunt necesare autorizatii speciale de constructie in conformitate cu legile in vigoare(Legea 50, Art. 11/1991 reactualizata).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Balcony Glazing Solution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Balcony Glazing Solution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Balcony Glazing Solution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.791