Direct la continutul paginii »

Prelate Copertine Leykom SRLDedicat arhitectilor, designerilor, celor care activeaza in domeniul prelatelor si copertinelor, acest micro-site reprezinta o noua sursa activa de informare specializata pe materialele si accesoriile din toate aceste domenii.

Site-ul permite utilizatorilor sai sa acceseze o multitudine de informatii si detalii referitoare la cele mai ingenioase aplicatii pentru amenajarile interioare si exterioare, dar si pentru industria automotiva.

Pe langa informatiile tehnice, specificatii, aplicatii si poze, utilizatorii pot viziona fisiere video si pot fi la curent cu cele mai ambitioase proiecte si cu cele mai incantatoare promotii.

Acest nou proiect sustinut de Leykom si Sioen - cei doi mari furnizori de materiale flexibile colorate, este complex si foarte bine configurat, avand un motor de cautare extrem de rapid si un stil elegant.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prelate Copertine Leykom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prelate Copertine Leykom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prelate Copertine Leykom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.