Direct la continutul paginii »

Quantech Works SRLCompania noastră este specializată în comercializarea, instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor destinate atât activităţilor de cercetare, cât şi activităţilor industriale de inaltă tehnologie.

În acest sens, Quantech Works comercializează ca unic reprezentant pentru România, produsele companiei italiene CAEN, unul dintre puţinii producători mondiali de electronică destinată cercetării în domeniul fizicii nucleare şi în general prelucrării semnalelor provenite de la detectorii de radiaţii.

De asemenea suntem distribuitorii autorizaţi ai companiei ILMVAC, important producător de pompe destinate obţinerii vidului, dar şi a echipamentelor conexe.

De asemenea, cu ajutorul personalului calificat, asigurăm instalarea şi punerea în funcţiune a echipamentelor puse la dispoziţie de compania noastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Quantech Works SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Quantech Works SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Quantech Works SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.