Direct la continutul paginii »

Audienta Generala A.g. SRLAnul 2012 se anunta un an bun pentru industria constructiilor în România. Un numar important de proiecte privind constructia de autostrazi si inele ocolitoare, inclusiv cel al Bucurestiului au fost demarate administrativ în acest an si vor începe efectiv în anul 2012.

Acestea sunt fapte pe care ne bazam mai mult decât pe scenariile pesimiste la moda.

Pentru redactorii revistei Masini&Utilaje, anul editorial 2012 începe cu luna Ianuarie, atunci când vom alege în cadrul conferintei PreIntermat cele mai interesante masini si echipamente noi propuse de constructorii de utilaje. Tot atunci vom vedea si primele estimari referitoare la piata europeana de utilaje.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Audienta Generala A.g. SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Audienta Generala A.g. SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Audienta Generala A.g. SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.331