Direct la continutul paginii »

Romtextil SRLSocietatea noastra detine o tehnologie de ultima generatie pentru reciclarea deseurilor de polipropilena si polietilena. Venim in sprijinul mediului inconjurator si in acelasi timp oferim clientilor nostri produse de calitate la preturi avantajoase. Astfel produsele noastre, fabricate la standarde inalte, indeplinesc intocmai cerintele clientilor.

Sacii din polipropilena sunt ambalaje obtinute din polipropilena in amestec cu diverse substante adjuvante, care au rolul intrunirii calitatii acestora legate de reteaua de umplere si distribuire a produsului ambalat. Sacii se obtin prin teserea firului de pp acesta avand finetea cuprinsa intre 600-1200den, fiind inchisi la o extremitate.

Sacii de rafie sunt destinati transportului si depozitarii diferitelor produse granulate sau pulverulente, alimentare sau nealimentare.

Plasa din fibra de sticla de calitate foarte buna, cu proprietati mecanice ridicate, stratul de suprafata a texturii confera plasei rezistenta chimica. Plasa este rezistenta la agenti alcalini, este flexibila, formarea colturilor si înclinatiilor fiind mai usoara decât în cazul altor produse de acest gen.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romtextil SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Romtextil SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romtextil SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.