Direct la continutul paginii »

Design Factory SRLDesign Factory este o societate comerciala fondata de un grup de artsti plastici amatori, ce au simtit nevoia de a reinvia traditia micilor ateliere mestesugaresti alaturand vechi tehnici cu noi modalitati pentru realizarea de obiecte decorative.

Productie piblicitara,insriptionare pe orice suport ,serigrafie,termotransfer,colantari auto,tipar,producatori directi.

Lucrarile de decoratiuni interioare sau diversele obiecte promotionale sunt rezultatul unei foarte bune colaborari cu diverse firme de arhitectura, decoratori, designeri precum si agentii de publicitate, respectand intotdeauna cerintele beneficiarilor nostri.

Cu noi, dorintele capata forma!
... sau cel putin incercam ...Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Design Factory SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Design Factory SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Design Factory SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.