Direct la continutul paginii »

Novocom Consult SRLDe zece ani NOVOCOM este alături de industria mobilei din România, oferind mereu produse noi şi de înaltă calitate colaboratorilor noştrii. În aceşti zece ani s-au schimbat foarte multe în exploatarea şi prelucrarea lemnului.

Din 2007 societatea Novocom Consult SRL face parte din APMR, iar din 2008 ianuarie face parte din asociaţia ARBOR. Obiectivul nostru este acela de a dezvolta reţeaua de distribuţie, continuând să aducă satisfacţii clienţilor prin intermediul ofertei de produse şi servicii.

Oferim:
- Adezivi pentru industria lemnului
- Feronerii mobilă
- Silicoane, etansantiContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novocom Consult SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Novocom Consult SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novocom Consult SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.791