Direct la continutul paginii »

Gama Travel & Events SRLCu o remarcabila experienta in domeniu, agentia Gama Travel &Events va ofera servicii complete de turism si de organizare evenimente.

Echipa agentiei noastre este formata din profesionisti care inteleg necesitatile clientilor, concepand oferte personalizate, fie ca este vorba despre o calatorie (lesuire, business, etc), fie ca este vorba despre un eveniment corporate sau privat.

Promptitudinea, dinamismul, creativitatea, profesionismul sunt doar cateva dintre punctele forte ale echipei noastre.

Gama Travel & Events este specializata in organizarea de congrese, conferinte, simpozioane, cycle meeting, work-shop-uri, lansari de produse, inaugurari sedii, team building, catering, petreceri tematice, petreceri private asigurand toate serviciile de organizare si facilitatile generale si tehnice necesare fiecarui tip de eveniment.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gama Travel & Events SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Gama Travel & Events SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gama Travel & Events SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.