Direct la continutul paginii »

Comtel Constanta SRLComtel Constanta este primul distribuitor din zona litoralului de echipamente pentru telecomunicatii profesionale ale concernului multinational ALCATEL .

Firma si-a inceput activitatea in anul 1995, specializandu-se in timp in a realiza lucrari de consultanta, proiectare, instalare, asistenta tehnica si service, la standardele de calitate impuse de catre ALCATEL.


Toate echipamentele sunt fabricate in Comuniunea Europeana, avand avize ISO 9002,si se afla in permanenta intr-un stoc suficient pentru a putea raspunde cu maxima prompitudine oricaror solicitari.


Programul de echipamente propuse pentru 2007 este adaptat perfect oricaror nevoi de comunicatie ale firmelor, indiferent de marimea acestora, acoperind totodata si sectorul comunicatiilor pentru locuinte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comtel Constanta SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Comtel Constanta SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comtel Constanta SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.432