Direct la continutul paginii »

Zone Medical Estet SRL
LIFTINGUL FACIAL
Interventie chirurgicala estetica de reintinerire faciala , liftingul facial prezinta variate metode de realizare. Indicatia chirurgicala este pusa in momentul evaluarii pacientului(pacientei) tinind cont de factori obiectivi. Prezentam citeva din principiile liftingului facial, recomandari si contraindicatii.


Mesoterapia antiaging poate fi aplicata la toate tipurile de piele in scop curativ si de prevenire a aparitiei si accentuarii ridurilor.Sint necesare 5 sedinte (cite o sedinta pe saptamina) apoi pentru mentinerea rezultatelor este necesara o sedinta de intretinere la cite 3 luni interval.


Fii frumoasa in Ianuarie si Februarie apelind la reducerea de 25% la toate injectarile de acid hialuronic (Teosyal) pentru marirea buzelor si stergerea ridurilor.Cu numai 190 Euro puteti beneficia de aceste tratamente la clinica Zone Medical Estet.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zone Medical Estet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zone Medical Estet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zone Medical Estet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.