Direct la continutul paginii »

Acu Clinique SRLÎn clinică se mai foloseşte şi masajul tradiţional, dar şi reflexoterapia – un tip special de masaj care îmbină masajul cu medicina tradiţională extrem orientală. Alături de doamna doctor, în clinică există personal specializat în masaj şi reflexoterapie, terapeuţi bine pregătiţi şi cu o experienţă bogată în domeniile respective.


Acu-clinique a fost înfiinţată în 2005 de către dr. Beatrice Barna. Medic generalist alopat prin formaţia universitară, s-a dedicat medicinii „alternative”. Primul pas către medicina naturistă s-a datorat părinţilor, apicultori şi adepţi ai api-fitoterapiei.


Folosirea tehnicilor şi metodelor complementare de tratament nu exclud şi nu înlocuiesc diagnosticul, tratamentul sau procedurile medicale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Acu Clinique SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Acu Clinique SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Acu Clinique SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.267