Direct la continutul paginii »

Parga Sat SRLCentrul detine Certificatul de agreere Nr 243/12.06.2008 emis de Guvernul Romaniei, Ministerul Transporturilor pentru efectuarea examenelor medicale pentru persoanele cu functii care concura la siguranta circulatiei.

Centrul detine Certificatul de agreere Nr 50/25.01.2008 emis de Guvernul Romaniei, Ministerul Transporturilor pentru efectuarea examinarilor psihologice pentru persoanele cu functii care concura la siguranta circulatiei.


Aparatura medicala moderna la care este asigurata intretinerea, calibrarea si etalonarea cu firme autorizate conform standardelor la zi ale legislatiei romanesti poate acoperi o gama mare de investigatii cu posibilitati tehnologice actuale.

Centrul este certificate cu standardul SR EN ISO 9001/2000 conform certificate HU05/1004 din 27 ian 2008 eliberat de SGS

Laboratorul este acreditat conform cu standardul SR EN ISO 15189/2007 conform certificatului 225/2009 eliberat de RENARContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Parga Sat SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Parga Sat SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Parga Sat SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.211