Direct la continutul paginii »

Ultramedical SRLDe la Ultramedical vei pleca mai sănătos/sănătoasă, căci aici putem preveni şi remedia prin tratamente naturale, de biostimulare reflexă, o serie de afecţiuni, care uneori fac viaţa dificilă, precum: cele reumatismale, ale sistemului nervos, ginecologice, dermatologice, vasculare periferice, respiratorii, endocrine, de nutriţie şi metabolism, ale aparatului digestiv, ale aparatului renal, dureri ale coloanei vertebrale, sechele posttraumatice etc.


Aici te aşteaptă un ambient relaxant, plăcut şi un colectiv profesionist care va afla care este metoda şi cel mai indicat tip de tratament pentru tine.
Pentru a depista care îţi sunt punctele slabe şi pentru a lucra cât mai eficient, aici realizăm o scanare a stării de sănătate în manieră japoneză, utilizând diagnosticarea reflexă de tip "Screening whole body".Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ultramedical SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ultramedical SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ultramedical SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.989