Direct la continutul paginii »

Radiologie Excelent Rx SRLPrin nivelul inalt de profesionalism si stapanire a tehnicii radiologice, Excelent RX este prietenul dumneavoastra in rezolvarea problemelor stomatologice.


Centrul de Radiologie Stomatologica Digitala Excelent Rx este un centru medical al carui obiectiv principal este sa ofere servicii radiologice stomatologice de calitate inalta. Ne adresam atat pacientilor adulti si copii cu probleme stomatologice, cat si medicilor stomatologi, pentru care examenul radiologic reprezinta un examen diagnostic complementar de mare valoare, precum si un instrument de evaluare terapeutica.


Teleradiografia antero posterioara este utilizata mai ales pentru vizualizarea asimetriilor in plan frontal, cat si a patologiei viscerocraniului. Acest examen radiologic este utilizat mai ales in ortodontie si gnatochirurgia maxilo-faciala, dar poate fi foarte valoros si in patologia traumatica si tunorala a masivului facialContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Radiologie Excelent Rx SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Radiologie Excelent Rx SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Radiologie Excelent Rx SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.426