Direct la continutul paginii »

Medical Stef SRLAveti o carie? Vom curăta acea carie si vom plomba dintele înainte ca aceasta carie să avanseze si să ajungă la nerv.
Caria nu a fost tratată la timp si a ajuns la nerv? Vom scoate nervul. Cu grijă, cu anestezie pentru a evita orice durere.
Caria a avansat si mai mult, nervul a murit si acum aveti o infectie pe canale. Nici o problemă. Vom trata canalele, le vom dezinfecta si apoi vom face obturatia de canal.


Ai ajuns unde trebuie. Esti pe cale să descoperi o nouă definitie a ceea ce înseamnă un cabinet stomatologic. Uită ceea ce ai văzut sau ai auzit până acum despre cabinete si despre doctorii care îti dădeau fiori, despre tratamente si dureri îngrozitoare. Vino sa vezi ce înseamnă stomatologia modernă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Medical Stef SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Medical Stef SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Medical Stef SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.525