Direct la continutul paginii »

Clinica Medicala Data Plus SRLÎntr-o lume aflată într-o continuă luptă, agitaţie şi nesiguranţă, când sarcinile de servici primite azi trebuiau rezolvate ieri, când permanenta grijă faţă de viitorul copiilor sau de sănătatea precară a părinţilor umplu paharul rezistenţei la stress e nevoie de suport din partea unui specialist pentru că o tulburare la nivelul unităţii de comandă se răsfrânge asupra întregului organism.

Clinica noastră are privilegiul de a colabora cu Dna. Dr. Natalia Dumitrescu , medic specialist dermato-venerolog şi cu competenţe multiple în aria dermatologiei cosmetice (laserterapie,mesoterapie, injectare de toxin botulinică şi fillere etc.).


Psihiatria, treptat, a devenit o specialitate de bază a oricărei clinici sau spital, terapia specifică ei ascociindu-se cu succes altor terapii din sfera medicală sau chirurgicală, potenţând rezultatele acestora şi accelerând vindecarea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Clinica Medicala Data Plus SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Clinica Medicala Data Plus SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Clinica Medicala Data Plus SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.525