Direct la continutul paginii »

3 D Dental SRLLa 3D Dental iti oferim intrega gama de servicii stomatologice, de la o banala consultatie la implant, sub acelasi acoperis.
La noi consultatiile se fac temeinic astfel incat sa raspundem tuturor nevoilor tale. Personalul nostru este mereu la curent cu ultimele noutati in domeniul stomatologiei moderne, iar tratamentele se realizeaza prin intermediul celor mai noi echipamente si a celor mai bune materiale din domeniu. Astfel vei fi sigur ca primesti tot ce este mai bun in domeniul stomatologic.


Pentru a avea o dantura frumoasa si un zambet fermecator, oamenii apeleaza din ce in ce mai mult la cosmetica dentara. Tehnologia stomatologica moderna si specializarea doctorilor stomatologi fac ca aceste tehnici sa fie din ce in ce mai solicitate.
Durata unui tratament de cosmetica dentara variaza de la procedura la procedura si de la o persoana la alta. Starea dintilor dumneavoastra inainte de tratament influenteaza durata remedierilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 3 D Dental SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre 3 D Dental SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 3 D Dental SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.011