Direct la continutul paginii »

Centrul Medical Artemis SRLVrem sa le fim aproape pacientilor nostri si ne-am impus un standard de calitate pe care trebuie sa-l respectam cu totii, astfel incat pacientul sa plece din Artemis multumit si insanatosit! De aceea, avem deosebita placere de a va aduce la cunostinta ca incepand cu data de 15.09.2011 suntem certificati ISO 9001:2008, acest lucru ne bucura si in acelasi timp ne obliga sa confirmam zilnic aceasta recunoastere a serviciilor noastre.
Centrul Medical Artemis s-a deschis in luna mai a anului trecut din dorinta de a oferi pacientilor sai abord medical complet si complex, intrucat orice afectiune, cu atat mai mult cu cat este una grava, trebuie sa beneficieaze de atentia si ingrijirea medicala oferita de un grup de specialisti!
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul Medical Artemis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Centrul Medical Artemis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Centrul Medical Artemis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.222