Direct la continutul paginii »

Ids Laborator SRLIDS Laborator participa la programe de control intern si international al calitatii , ceea ce demonstreaza faptul ca serviciile medicale satisfac aceste standarde de calitate.

Programul laboratorului si al medicilor este flexibil astfel incat sa permita obtinerea unui timp optim pentru programari si pentru emiterea rezultatelor.

Ne straduim in permanenta sa ne mentinem clientii multumiti si cautam continuu noi modalitati de a ne imbunatati serviciile catre dumneavoastra.

Oferim clientilor nostri servicii medicale de calitate prin impletirea experientei bogate a unor profesionisti recunoscuti cu o dotare tehnica de ultima generatie.

Personalul calificat al IDS Laborator monitorizeaza activ indicatorii de performanta ai calitatii incepand de la achizitia materialelor si a reactivilor , la performantele laboratorului si emiterea documentelor si a facturilor catre clienti. Acesti indicatori sunt urmariti prin chestionare adresate clientilor si controale ale angajatilor firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ids Laborator SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ids Laborator SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ids Laborator SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.488