Direct la continutul paginii »

St Lukas Clinic SRL
Fiecare salon dispune de cate o asistenta medicala cu o inalta pregatire profesionala, ajutata de un colectiv cu experienta pregatit in orice moment sa intervina promt la nevoile pacientilor.


Calitatea comunicarii este un element esential pentru ingrijirea medicala de varf. Pacientii nostrii se simt in siguranta stiind ca problemele lor sunt intelese, iar nevoile lor respectate.


St Lukas si medicii sai asociati depun toate eforturile pentru a oferi pacientilor asistenta medicala personalizata, avand la baza facilitati moderne, servicii prompte si o excelenta comunicare. Dorim sa ne cunoastem cat mai bine pacientii dar si familiile acestora, astfel incat sa inlaturam orice obstacol in comunicarea dintre noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale St Lukas Clinic SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre St Lukas Clinic SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii St Lukas Clinic SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.710