Direct la continutul paginii »

Otologia Expert SRLSpecializarea si perfectionarea permanenta a personalului Clincii Urechii constituie una dintre “cheile” obtinerii acestor rezultate. Organizarea de cursuri, perfectionari, participarea la stagii de pregatire in tara si peste hotare au permis ridicarea permanenta a nivelului de calificare al medicilor clinicii.
Fondata in 2007 de un grup de medici ORL-isti din Bucuresti, Clinica Urechii s-a impus in peisajul serviciilor medicale de specialitate prin conceptul de abordare integrata a ingrijirilor acordate pacientilor cu boli de auz si echilibru, dar si celor cu alte suferinte ORL. Pacientul care calca pragul Clinicii Urechii din Bucuresti capata garantia accesului la cele mai noi tehnologii diagnostice si terapeutice ale momentului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Otologia Expert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Otologia Expert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Otologia Expert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.530