Direct la continutul paginii »

Zebra Sound Exploitation Company SRLNe-am infiintat in 1996 ca agentie de publicitate si studio audio, oferind clientilor nostri campanii de promovare sustinute de spoturi audio si video.

In 2001 ne-am extins activitatea cu un nou domeniu, de tipografie si serigrafie, oferind astfel clientilor nostri si materiale promotionale tiparite (cataloage, mape, reviste, fluturasi, pliante).

In 2003, avand baza de clienti formata, am inceput si realizarea de ambalaje (etichete, cutii din carton duplex).

Zebraprint este o tipografie Iasi specializata in productia de etichete pe autocolant sau hartie de eticheta standard sau speciala si dispune de o linie de productie completa pentru acest segment de produse.

Dotata cu utilaje moderne, Zebraprint executa servicii de tipografie la cele mai exigente standarde.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Zebra Sound Exploitation Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Zebra Sound Exploitation Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Zebra Sound Exploitation Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.896