Direct la continutul paginii »

Grafoprint SRLTIPOGRAFIA GRAFOPRINT este una din primele tipografii private din Timişoara, înfiinţatã în 1991.

Avem ca profil principal de activitate procesarea şi tipãrirea hârtiei în modul continuu, tipãrirea hârtiei plane, precum şi tipărirea de etichete autoadezive şi ambalaje flexibile de dimensiuni mici şi medii, prin tehnologia flexografică.

Principalele obiecte de activitate ale societatii noastre sunt :
- Proiectarea, productia si comercializarea de formularistica financiar-contabila si bancara
- Proiectarea, productia si comercializarea de etichete autoadezive in rola.

Echipa Grafoprint, prin experienta acumulata in cei peste 19 ani de activitate, asigura promptitudine in executia comenzilor si asistenta tehnica specializata. Prin parteneriatele traditionale pe care le avem cu cei mai importanti furnizori de materie prima pe plan mondial, asiguram produse de cea mai buna calitate, produse care sa usureze, sa personalizeze si sa eficientizeze activitatea clientilor nostri.

Tipografia Grafoprint este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate, Grafoprint este o companie certificata ISO 9001
Istoria GRAFOPRINT este scrisa in fiecare zi de tipografi care isi fac munca cu pasiune, de milioanele de documente si etichete pe care le tiparim an de an.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Grafoprint SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Grafoprint SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Grafoprint SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.690