Direct la continutul paginii »

3m Performing SRLSC 3M Performing srl are ca obiect de activitate personalizarea pe suport textil prin broderie computerizata, toata activitatea fiind desfasurata in cadrul unui atelier de broderie.

Pentru a realiza produse de inalta calitate, folosim accesorii de cea mai buna calitate:
- ata de brodat AMANN, MADEIRA
- insertie pentru broderie FREUDENBERG - VILENE
- solutie pentru fixarea temporara TEMPO SPRAY - ace pentru brodat COATS

Executam personalizari prin BRODERIE, pe diverse articole textile, ecusoane,precum si pe sepci, cu modele aflate in catalogul firmei noastre sau cu modelul Dvs.Pentru aceasta avem nevoie de logo-ul sau modelul Dvs. in format electronic ( JPG,CDR...) impreuna cu dimensiunile acestuia.In urma vectorizarii de catre noi a modelului primit, putem sa va personalizam prin BRODARE obiectul Dvs.

Tricouri, Camasi, Halate, Salopete, Fete de masa, Lenjerie, Prosoape, Batiste dar totodata este posibila si executarea de ecusoane(patch-uri) tot prin broderie.

Editarea si crearea de broderii personalizate, este realizata cu un soft special pentru broderie, ceea ce ne ajuta sa va comunicam oferta pentru produsul Dvs. in cel mai scurt timp. Deasemenea fiecare comunicare de pret este insotita si de o mostra gratuita, astfel reusind sa
concretizati aspectul finit al produsului Dvs.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale 3m Performing SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre 3m Performing SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii 3m Performing SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.