Direct la continutul paginii »

Color Ink SRLColor Ink - Tipar digital va ofera toata gama de produse tipografice, imprimate digital dintre care: carti de vizita, flyere, calendare personalizate, carti, brosuri, pliante, afise etc.

Pentru cei care cauta produse tipografice de calitate Color Ink va ofera produse profesionale la preturi avantajoase pentru nevoile specifice ale fiecaruia.

Orice fel de afacere ati avea, produsele tipografice sunt vitale pentru succesul afacerii dumneavoastra.

COLOR INK va ofera mai mult decat un serviciu tipografic uzual: oferim consultanta in domeniul desingului, aspectul cartilor de vizita fiind creat impreuna cu clientul la sediul COLOR INK.

Cartile de vizita reprezinta imaginea de ansamblu a unei persoane fizice sau juridice, tocmai din aceasta cauza ele trebuie sa combine perfect informatia utila cu un design placut.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Color Ink SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Color Ink SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Color Ink SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.