Direct la continutul paginii »

Ringier Print SRLIn urma unei investitii de 15 milioane de euro, RINGIER PRINT a devenit cea mai performanta tipografie de ziar din Romania. Este de fapt singura tipografie de ziar din tara la standarde internationale.

Tipografia a fost inaugurata in Aprilie 2009 si aduce o noutate absoluta prin cele doua linii automate de insertie cu impresionanta capacitate de 70.000 de inserturi pe ora pentru doua produse.

Masina de tipar este Wifag OF 370S si are patru turnuri si doua falturi. Viteza de tipar este de 42500 rotatii pe ora. In functie de format se pot tipari intre 42.000 si 80.000 de ziare pe ora.

Masina de tipar are o lungime de 36 de metri, o latime de 6,5 metri si o inaltime de 8,2 metri. Greutatea este de 400 de tone.

Simultan pot fi tiparite 2 x 32 de pagini color broadsheet sau 2 x 64 de pagini color tabloid.

Echipamentul de prelucrare a placilor offset digitale termice este complet automat. Au fost instalate doua linii Computer To Plate Kodak Generation News. Fiecare dintre aceste linii poate procesa 200 de placi pe ora.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ringier Print SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ringier Print SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ringier Print SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.964